HYPNOSE WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Klik op één van de onderwerpen om meer te lezen

Staat het onderwerp of probleem dat je zoekt niet op de website. Vraag dan onderaan deze pagina een workshop aan en benoem zo duidelijk mogelijk jouw situatie of probleem.

Magie, telepathie en natuurlijk ook hypnosetechnieken

NIEUWE PERFORMANCE, GEBASEERD OP ZIJN SUCCESVOLLE THEATERSHOWS

Elke artiest weet dat een succesvolle show alleen niet oneindig is. Dat is de reden dat Rasti Rostelli de laatste tijd hard gewerkt heeft aan een nieuwe performance. Gebaseerd op zijn succesvolle theatershows, maar dan met meer aandacht voor motivatie, magie, telepathie en natuurlijk ook hypnosetechnieken. Speciaal voor bedrijven is er nu een fascinerende, motiverende voorstelling annex demonstratieshow, die bruist, afwisselend en enerverend is, geschikt voor jong en oud. Helemaal passend binnen een tijd die gekenmerkt wordt door aandacht, motivatie en team-building, maar nog meer met specifieke aandacht voor spiritualiteit en motivatie van uw medewerkers.

TOPENTERTAINMENT, MOTIVATIE EN TEAMBUILDING IN ÉÉN!

Deze nieuwe Rasti Rostelli performance is begin 2017 van start gegaan in de Benelux. Speciaal op maat gemaakt voor een kleiner publiek en met veel persoonlijke aandacht voor medewerkers van een bedrijf en voor de boodschap die de directie aan hun mee wil geven. Ideaal voor bedrijven die weer eens wat anders zoeken ter motivatie van hun medewerkers en/of invulling van hun bedrijfsfeest. Topentertainment, motivatie en teambuilding in één! Wat is er voor een artiest mooier dan publiek op te zoeken waar al een zekere teamgeest heerst en die op een originele en unieke manier uitgebouwd kan worden en zodoende dit publiek interactief de motivatie mee te geven dat alles wat men werkelijk wil, mogelijk kan worden. Verpakt in een wervelende show die nu ook voor uw bedrijf of personeelsvereniging betaalbaar is.

ONVOORSTELBAAR EN GESCHIKT VOOR JONG EN OUD

Daarmee kunt u een onvergetelijke middag of avond organiseren met een motivatieshow van 1 x 90 minuten voor een deelnemersaantal vanaf ca. 100 personen. (noodzakelijk vanwege de interactie met de aanwezige personen/toeschouwers.) Dit unieke programma, vol motivatie, magie, telepathie en hypnose werkt alleen dankzij een goede interactie met het publiek. In het programma kan hypnose toepast worden indien zich kandidaten uit het publiek daarvoor vrijwillig aanmelden. Door de veelheid van onderdelen en showelementen in het programma is er met recht sprake van voor elk wat wils. Fascinerend, wervelend, soms onvoorstelbaar en geschikt voor jong en oud.

SPRAAKMAKEND, STIJLVOL, AFWISSELEND, ENTERTAINEND

In de performance zitten tevens onderdelen waarmee veel grote zalen in Nederland en daarbuiten worden bespeeld in de nieuwe Theatertournee van Rasti Rostelli. Spraakmakend, stijlvol, afwisselend, entertainend, verrassend en met veel nieuwe actuele topics. Boek nu een motivatievoorstelling voor uw bedrijf tegen een speciaal voor u op maat gemaakt tarief. Een unieke bedrijfsactiviteit met topentertainment en een uitstekende motivatieperformance voor medewerkers in één! Voor meer informatie; boekingen en/of opties van Rasti Rostelli maakt u gebruik van onderstaand formulier of belt u met het management van Rasti Rostelli. De motivatieperformance is voor bedrijven als cursuskosten 100% belasting aftrekbaar.

VRAAG EEN HYPNOSE WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN AAN