ÉÉN DAAGSE WORKSHOP

Ontdek hoe je met behulp van zelfhypnose je doelen kunt bereiken!

Blijf op de hoogte

Ben je graag bij de 1 daagse hypnoseworkshop? Wil je graag als eerste weten wanneer de beschikbare datum en tijd bekend zijn? Wil je kans niet missen om alles te leren over zelfhypnose door Europa’s meest bekende hypnotiseur Rasti Rostelli?

Meld je vrijblijvend aan en wij nemen direct contact met u op wanneer de datum, tijd en locatie bekend zijn

Informatie over de hypnose workshop

Welkom bij Rasti Rostelli’s 1-daagse workshop voor zelfontwikkeling: Ontdek hoe je met behulp van zelfhypnose je doelen kunt bereiken!

Laten we eerlijk zijn, er is geen enkele showhypnotiseur met meer ervaring dan Roland van den Berg, alias Rasti Rostelli. Avond na avond stond Rasti Rostelli op het podium en liet hij heel Nederland kennis maken met het fenomeen hypnose.

Een eigenzinnige show met een hoog entertainmentgehalte, die zelfs resulteerde in een eigen TV-show op prime time bij Veronica. Met meer dan 40 jaar ervaring is hij een autoriteit in zijn vakgebied te noemen.

Ben je geïnteresseerd in hypnose en wil je er meer over weten? Dat kan! Rasti Rostelli nodigt je uit voor een unieke 1-daagse workshop voor zelfontwikkeling. Tijdens deze workshop leer je de kracht van zelfhypnose kennen en ontdek je hoe je deze techniek kunt gebruiken om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Tijdens de workshop zul je leren

Of je nu je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, persoonlijke obstakels wilt overwinnen of gewoon nieuwsgierig bent naar de kracht van hypnose, deze workshop biedt je de tools en inzichten die je nodig hebt.

Mis deze unieke kans niet om te leren van een van de meest ervaren hypnotiseurs in Nederland. Meld je vandaag nog aan voor de 1-daagse workshop voor zelfontwikkeling met Rasti Rostelli!

Heb je interesse? Laat dan je naam, telefoonnummer en emailadres bij ons achter