shutterstock 71036287

Elke topartiest weet dat een succesvolle show alleen niet oneindig is. Dat is de reden dat Rasti Rostelli de laatste tijd daarom hard gewerkt heeft aan een nieuwe performance, gebaseerd op zijn succesvolle theatershows, maar dan met meer aandacht voor motivatie, magie, telepathie en natuurlijk ook hypnosetechnieken. Speciaal voor bedrijven is er nu een fascinerende, motiverende performance annex demonstratieshow, die bruist, afwisselend en enerverend is, geschikt voor jong en oud. Helemaal passend binnen een tijd die gekenmerkt wordt door aandacht en motivatie en team-building, maar nog meer met specifieke aandacht voor spiritualiteit en motivatie van uw medewerkers.

Deze nieuwe Rasti Rostelli performance is begin 2017 van start gegaan in de Benelux. Speciaal op maat gemaakt voor een kleiner publiek en met veel persoonlijke aandacht voor medewerkers van een bedrijf en de boodschap die de directie aan hen mee wil geven. Ideaal voor bedrijven die weer eens wat anders zoeken ter motivatie van hun medewerkers en/of invulling van hun bedrijfsfeest. Topentertainment, motivatie en teambuilding in één! Wat is er voor een topartiest mooier dan publiek op te zoeken waar al een zekere teamgeest heerst en die op een originele en unieke manier uitgebouwd kan worden en zodoende dit publiek interactief de motivatie mee te geven dat alles wat men werkelijk wil mogelijk kan worden. Verpakt in een wervelende show die nu ook voor uw bedrijf of personeelsvereniging betaalbaar is.

Daarmee kunt u een onvergetelijke middag of avond organiseren met een motivatieshow van 1 x 90 min. voor een deelnemersaantal vanaf ca. 100 personen. (noodzakelijk vanwege de interactie met het de aanwezige personen/toeschouwers.) Dit unieke programma, vol motivatie, magie, telepathie en hypnose werkt alleen dankzij een goede interactie met het publiek waarbij de ene ‘act’ nu eenmaal beter in de praktijk blijkt te werken dan de andere. In het programma kan hypnose toepast worden indien zich kandidaten uit het publiek daar voor vrijwillig aanmelden. Door de veelheid van onderdelen en showelementen in het programma is er met recht sprake van voor elk wat wils. Fascinerend, wervelend, soms onvoorstelbaar en geschikt voor jong en oud.

In de performance zitten tevens onderdelen waarmee veel grote zalen in Nederland en daarbuiten mee worden bespeeld in de nieuwe Theatertournee van Rasti Rostelli. Spraakmakend, stijlvol, afwisselend, entertainend, verrassend en met veel nieuwe actuele topics. Boek nu een motivatievoorstelling voor uw bedrijf tegen een speciaal voor u op maat gemaakt tarief. Een unieke bedrijfsactiviteit met topentertainment en een uitstekende motivatieperformance voor medewerkers in één! Voor meer informatie; boekingen en/of opties van Rasti Rostelli maakt u gebruik van dit contactformulier of bel even met het management van Rasti Rostelli. De motivatieperformance is voor bedrijven als cursuskosten 100% belasting aftrekbaar.